2017-12-28 06:50:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kellemes napra számíthat

Napi horoszkóp december 28-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehetséges, hogy egyik ismerőse az ön eredményeivel kérkedik, ami persze nem esik jól önnek… Ne hagyja szó nélkül a dolgot! Egy aktív nap előtt áll, tele lesz energiával.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Talán egy kicsit túlzásba esett az ünnepek alatt az étkezést illetően… Jó lenne, ha ma diétázna, különben könnyen gyomorpanaszai lehetnek! Ma nem nagyon tud lazítani, csak akkor lesz egy kis nyugta, ha már minden feladatával végzett. Délután váratlan, de annál kellemesebb látogatásnak örülhet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Neptunusz áll az ég tetején, kapcsolódik a Merkúrhoz, az ön uralkodó bolygójához. Valaki a segítségére szorul, ne tagadja meg tőle. Ön sok embert ismer, használja a befolyását arra, hogy segítséget nyújthasson.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Jupiterrel együtt a Skorpió jegyében található. A találkozásai nagyon harmonikusnak ígérkeznek. Barátaival és a családjával is sikerül megtalálni a megfelelő hangot.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Régen nem látott ismerősökkel találkozhat a legváratlanabb helyszíneken. Valaki kellemes meglepetést okozhat önnek, talán olyan gesztusa van ön felé, amire igazán nem számított.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Változás áll be a mai programba, mely kezdetben esetleg zavarhatja önt, de ezzel együtt új lehetőségeket is kínál. Kompromisszumot kell kötnie olyan dolgokban, amiket szívesen megváltoztatna. Semmi értelme annak, hogy panaszkodjon, próbálja meg a jó oldalát meglátnia dolgoknak. Ha ön egyedülálló, akkor a mai este elhozhatja önnek a szerelmet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kellemes napra számíthat, most igazán elégedett az életével. A család, főleg annak idősebb tagjai, igényt tartanak az ön jelenlétére. Látogassa meg a nagyszüleit!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és a Jupiter a Skorpió jegyében állnak, ettől ön is lényegesen jobban fogja érezni magát, és az utolsó napok stressze alól fel tud oldódni. Este hívja meg barátait előszilveszterre!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint azt ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp a mai napon, ami később jelentősen befolyásolja a jövőjét.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyon is jól fogja magát otthon érezni, és élvezheti a két ünnep közötti szabadságot. Örömmel várhatja a hét végét, és ezzel együtt az év végét is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Most arra intik a bolygók, hogy egy kicsit lassítania kellene. A megfontoltsággal és alapossággal érhet most el sikert. Egy fontos kérdésben tegye félre az érzelmeit, mert azok most tévútra viszik.


Halak: II. 19. - III. 20.
Talán ön ezt nem is érzi, de a környezete különlegesnek tartja önt. Most igazán érezheti a szeretetet és az elismerést. Van persze néhány okoskodó ismerőse is, őket hallgassa végig türelmesen, a véleményét viszont tartsa magában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: